ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ COOKIKA | ABOUT ME


Καλώς ήλθατε στο blog μου!

Είμαι η Αγγελική και οι φίλοι μου με φωνάζουν Κίκα.

Από μικρή ανακατευόμουν στην κουζίνα της μαμάς μου και όταν άρχισα να έχω την δική μου συνειδητοποίησα την μεγάλη μου αγάπη για γαστριμαργικές δημιουργίες. Μετά από μια περιπλάνηση σε διάφορες ελληνικές και ιταλικές πόλεις, τα τελευταία δυο τρία χρόνια επέστρεψα και πάλι στην Αθήνα, αυτή την φορά ως ερωτικός μετανάστης. 

Οι συνταγές μου είναι βασισμένες στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με αρκετές όμως επιρροές από την γείτονα χώρα (Italia). 


Προσπαθώ να χρησιμοποιώ βιολογικά και τοπικά προϊόντα και δίνω ιδιαίτερη σημασία στη θρεπτική αξία των τροφίμων. Έχω μια αδυναμία στα γλυκά και για τον λόγο αυτό είμαι σε διαρκή αναζήτηση υγιεινών εναλλακτικών που διατηρούν την γεύση και προσφέρουν την απόλαυση χωρίς την θερμιδική επιβάρυνση. Κάποιες φορές βέβαια υποκύπτω στους πειρασμούς, αλλά τι γλύκα θα είχε η ζωή χωρίς μικρές ατασθαλίες;

Το να βρίσκομαι στην κουζίνα και να δημιουργώ είναι για μένα η καλύτερη ψυχοθεραπεία. Νιώθω δε ολοκληρωμένη όταν μοιράζομαι τις ιδέες μου και τα πιάτα μαζί με αγαπημένους, φίλους παλιούς, αλλά και καινούργιους, που αποκτώ μέσα από το διαδικτυακό μου σπίτι και την κουζίνα της CooKika.

Δραστηριοποιούμαι στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Έτσι, ο χρόνος μαγειρικής είναι περιορισμένος γι'αυτό προσπαθώ να "δημιουργώ" σε μικρά χρονικά όρια. Οι συνταγές που θα βρείτε θα έχουν συνήθως μικρούς χρόνους προετοιμασίας.

Σε όλες μου τις συνταγές χρησιμοποιώ δοσομετρική κούπα και δοσομετρικά κουτάλια-μεζούρες. 

Οι φωτογραφίες μου είναι ερασιτεχνικές, τραβηγμένες από εμένα.

Το περιεχόμενο αυτού το blog, συμπεριλαμβανομένων των κειμένων και των φωτογραφιών προστατεύεται από copyright και είναι πνευματική ιδιοκτησία μου. 

Παρακαλώ μην χρησιμοποιείτε τα κείμενα ή τις φωτογραφίες μου χωρίς την έγκρισή μου, ζητήστε την άδειά μου.

Εάν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου θα με βρείτε στο cookika@hotmail.com .

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη!
Welcome to my blog!

My name is Angeliki and my friends call me Kika.

Since i was a little child, I remember helping my mother with cooking but when I moved out of my parents house I realized my great love for culinary creations.

My recipes are based on traditional Greek cuisine but also feature Italian and Mediterranean elements.

My day occupation leaves me with limited time, so i always try to "create" quick recipes that require little cooking time.

All of my pictures are from my DSLR Nikon D3200.

The blog's content, including texts and photos is protected by copyright.

Please do not reproduce my posts and my photos without my prior consent.

If you want to contact me, you can reach me on cookika@hotmail.com.

Thank you for your visit! 

2 σχόλια:

  1. Αγγελική τα συγχαρητηριά μου για το υπέροχο μπλογκ, κοιτάω συνταγές κ δεν ξέρω από πού να πρωτοξεκινήσω να δοκιμάζω. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας μου δίνουν χαρά!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...