Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Κεικ λεμονιου με φρεσκιες φραουλες | C2 Magazine

Κέικ λεμονιού με επικάλυψη από φρέσκιες φράουλες

Όταν κάποιος μου ζητάει να ετοιμάσω μια συνταγή χαίρομαι ιδιαίτερα, πόσο μάλλον όταν αυτό ο κάποιος είναι το αγαπημένο μου C2 Magazine! Έτσι επιστρέφω με νέο υλικό.


Δε μου πήρε πολύ, μόνο ένα εξάμηνο +, για να ανεβάσω νέα συνταγή στο CooKika.

Η full-time απασχόληση ως μαμά δε μου αφήνει πολύ χρόνο για δημιουργία και στο ενδιάμεσο που έχουμε να τα πούμε έχουν προκύψει διάφορα όμορφα πράγματα.


Κέικ λεμονιού με επικάλυψη από φρέσκιες φράουλες

Για να τα πάρουμε τα πράγματα χρονικά... Έχω πλέον ρίξει το μεγαλύτερο βάρος της διαδικτυακής μου ζωής στο blog αδελφάκι, το Mammyfesto, που τόσο έχουμε αγαπήσει με την Μαρία(την έτερη συνάδελφο/εξαδέλφη/blogger).

Εκεί μπορείτε να βρείτε, εκτός από συνταγές μου φυσικά, πολλές ιδέες για δραστηριότητες, βιβλία και κατασκευές που αφορούν σε μικρά παιδιά καθώς και πολλά άρθρα που αφορούν στις μαμάδες.

Κέικ λεμονιού με επικάλυψη από φρέσκιες φράουλες

Παράλληλα με αυτό, το σώμα μου προετοιμάζει άλλο ένα αδελφάκι, για την Αλκμήνη! Διανύω τον 6ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης μου και περιμένω με αγωνία το νέο μέλος της οικογένειάς μας.

Έτσι καταλαβαίνετε λίγο για ποιο λόγο οι αναρτήσεις μου εδώ γίνονται όλο και πιο αραιές. 

Κέικ λεμονιού με επικάλυψη από φρέσκιες φράουλες

Απολαύστε λοιπόν το ανοιξιάτικο τεύχος του C2 και την λαχταριστή συνταγή για ένα ζουμερό λεμονάτο κέικ με πλούσια επικάλυψη με φρέσκιες φράουλες!

Τα ξαναλέμε κάποια στιγμή ... 

1 σχόλιο:

Τα σχόλια σας μου δίνουν χαρά!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...