Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Μυλοι Λουλη & Easy Bake Treats


Πρόσφατα είχα την χαρά να επισκεφθώ τους Μύλους Λούλη. Η πρόσκληση για την παρουσίαση της νέας σειράς προϊόντων Easy Bake έγινε δεκτή με μεγάλη χαρά. 




Με το που παρέλαβα την γλυκιά πρόσκληση, δέχτηκα την πρόκληση και έψησα κατευθείαν τα muffins. Μπορώ να πω ότι ήταν τα πιο γρήγορα muffins που έχω φτιάξει. Πλούσια γεύση σοκολάτας σε κάθε μπουκιά. Τα μοιράστηκα με τους συναδέλφους μου και όλοι ενθουσιάστηκαν.

Η νέα σειρά Easy Bake, ήρθε για να απλοποιήσει την καθημερινότητά μας. Πόσες φορές λαχταράτε κάτι γλυκό αλλά είτε δεν έχετε αρκετά χρόνο στην διάθεσή σας είτε δεν διαθέτετε όλα τα υλικά; Τώρα πλέον η λύση βρίσκεται στο ντουλάπι σας.

Με μια μεγάλη γκάμα γλυκών αλλά και αλμυρών προϊόντων, η οποία συνεχώς μεγαλώνει , ο χρόνος στην κουζίνα γίνεται διασκέδαση και η επιτυχία είναι εγγυημένη.




Εμείς λοιπόν, στην παρουσίαση που μας έγινε, γνωρίσαμε τα άκρως αξιόλογα αδέλφια και συνεχιστές της οικογενειακής επιχείρησης, Νίκο και Εύη Λούλη. Εντυπωσιάστηκα από την ενέργεια, την επιχειρηματικότητα και την δημιουργικότητα τους. Είναι μεγάλη ικανοποίηση, στην Ελλάδα του σήμερα, να βλέπεις μια τόσο επιτυχημένη και κερδοφόρα μονάδα παραγωγής.



Ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος και η food blogger Madame Ginger , μας έκαναν μια εισαγωγή στα ήδη διαθέσιμα στην αγορά προϊόντα και στην συνέχεια, με την βοήθεια του κοινού και με αρκετά πειράγματα και γέλιο, ετοίμασαν σε ελάχιστο χρόνο μελομακάρονα, κουραμπιέδες, πολύσπορο ψωμί, πίτσα και μάφινς.



Και μετά ήρθε η ώρα του brunch. Να σας μιλήσω για την υπέροχη θέα από το "ρετιρέ των Μύλων"; Μήπως να σας μιλήσω για τον υπέροχο μπουφέ με τις εξαίσιες λιχουδιές; Ή για το ευδιάθετο κλίμα και τα ευχάριστα πηγαδάκια συζητήσεων;



Αφού δοκιμάσαμε τα πάντα και το διασκεδάσαμε, περάσαμε στην ξενάγηση στους Μύλους. Ήταν μια πρωτόγνωρη και εντυπωσιακή εμπειρία για τους περισσότερους μας. Η διαδικασία παραγωγής του αλευριού γίνεται μέσω μιας απόλυτα αυτοματοποιημένης κάθετης μονάδας. 



Τέλος, επισκεφθήκαμε το Μουσείο Λούλη. Η συλλογή περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό θρησκευτικών σφραγίδων για το ψωμί, πολλών με μεγάλη ιστορική σημασία. Είδαμε τα εργαλεία για την καλλιέργεια και το θερισμό του σιταριού που χρησιμοποιούνταν τα παλιότερα χρόνια.  Ο χώρος είναι ιδανικός και διατίθεται σε σχολεία για  την εκπαίδευση και ενημέρωση των μικρών παιδιών. Πραγματικά, αξίζει να το επισκεφθείτε. 




Μείνετε συντονισμένοι και ενημερωθείτε τόσο για τα ήδη υπάρχοντα προϊόντα όσο και για τις νέες αφίξεις στο www.alevri.com/easybake.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας μου δίνουν χαρά!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...